ONZE DIENSTEN –

REALISATIE

Uw technische geweten gedurende het hele bouwtraject.

Uw technische geweten gedurende het hele bouwtraject.

Als betrouwbare partner staan wij aan uw zijde als sparringpartner gedurende alle fasen van de realisatie. Onze inzet voor duurzaamheid begint al bij de werkvoorbereiding en strekt zich uit tot en met de oplevering en nacontrole. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige engineering, aanbesteding, directievoering en commissioning, waarbij we altijd streven naar de meest duurzame oplossingen voor een project.

Aanbesteding uitbesteden?
Dan bent u hier aan het juiste adres.

Heeft u hulp nodig tijdens de tenderfase van uw project? Tijdens de realisatie van bouwprojecten bieden wij ondersteuning bij de aanbesteding van installatiepartijen. We kunnen u helpen bij het beoordelen en selecteren van partijen, het doen van uitvragen, en het maken van kostenramingen. Daarnaast bieden we ook consultancy aan, waarbij we u kunnen bijstaan met een second opinion of een Technical en Vendor Due Diligence. Ook op gebied van commissioning voor keuringsmerken zoals BREEAM, WELL en Gold kunnen we u ondersteunen.

AANBESTEDING
Ondersteuning tenderfase: verzorging uitvraag, beoordeling aanbiedingen &  opstellen gunningsadvies.
BENG

Opstellen en afmelden van voorlopige & definitieve energielabels (energieprestatie-berekening).

COMMISSIONING

Verificatie, validatie en toezicht op correcte inbedrijfstelling en functionaliteiten van installatietechnische systemen.

CONSULTANCY

Installatietechnische consultancy voor bestaande en nieuwbouw  (BREEAM, WELL, GOLD, etc.).

DIRECTIEVOERING
Controleren afwijkingen van gemaakte afspraken, controleren installatietechnische uitkomsten en bijwonen bouwoverleg.
KOSTENRAMING

Als onderdeel van de aanbesteding kunnen wij een kostenraming en directieraming maken van de aan te brengen installaties.

OPLEVERINGS-KEURING

Inspecties of de aangebrachte installaties overeenkomstig zijn met het originele ontwerp.

SECOND OPINION

Installatietechnische consultancy voor bestaande bouw (blinde & niet-blinde controle).

TECHNICAL DUE DILLIGENCE

Onafhankelijke audit technische staat project & beoordeling mogelijke risico’s voordat verkopers de nodige investeringen doen.

VENDOR DUE DILLIGENCE
Onafhankelijke audit technische staat project & beoordeling mogelijke risico’s voordat kopers de nodige investeringen doen.

Duurzaamheid als bouwsteen.

Een belangrijk aspect van duurzaamheid is het optimaliseren van de energieprestaties van het gebouw. Daarom maken we graag energielabelberekeningen volgens BENG, zodat we de energie-efficiëntie van uw project kunnen verbeteren. Bovendien onderzoeken we de mogelijkheden voor energieopslag, waardoor duurzaam opgewekte energie efficiënt kan worden opgeslagen en benut. Uiteraard houden we op alle onderdelen de Erkende Maatregelenlijsten energiebesparing (EML) in acht, opdat uw project aan de energiebesparingsplicht voldoet. Met ons advies in de realisatiefase streven we naar het creëren van duurzame projecten die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook bijdragen aan een duurzame en leefbare toekomst voor de komende generaties.

Pragmatisch, realistisch & persoonlijk advies.

Wij bieden gespecialiseerde installatietechnische consultancy voor bedrijven, voor bestaande en nieuwbouw. Onze adviseurs blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame innovaties in de installatietechniek. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van de meest actuele en toekomstbestendige oplossingen, hoe groot of complex een project ook is.

Als Rotterdams ingenieursbureau zijn we pragmatisch, met korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid bij elke fase van een project. Onze concepten en adviezen zijn begrijpelijk, realistisch en op maat gemaakt om aan specifieke wensen en eisen te voldoen. Onze adviesdiensten zijn gebaseerd op open communicatie, transparantie en een sterke samenwerking met onze klanten. Op deze manier kunnen we samen bouwen aan technisch geavanceerde en duurzame projecten die bijdragen aan een betere toekomst voor onze samenleving en milieu.

DRIETECH & VERHOEF –

SAMEN BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Resultaatgerichte samenwerking met grip op het proces.

Advies nodig in de ontwerpfase? Wij denken met u mee.
Ondersteuning nodig bij vergunningsaanvragen? Wij helpen u vooruit.
Begeleiding nodig bij uitvoering van de bouw? Dan steken wij de handen uit de mouwen.

Informeer naar de mogelijkheden

Er is al zoveel mogelijk. Grote kans dat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren bij uw vraagstuk.

* Invoerveld is verplicht