Realisatie

Als betrouwbare partner staan wij aan uw zijde als sparringpartner en technisch geweten gedurende alle fasen van de realisatie. Onze inzet voor duurzaamheid begint al bij de werkvoorbereiding en strekt zich uit tot en met de oplevering en nacontrole. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige engineering, aanbesteding, directievoering en commissioning, waarbij we altijd streven naar de meest duurzame oplossingen voor uw project.

Een belangrijk aspect van duurzaamheid is het optimaliseren van de energieprestaties van het gebouw. Daarom maken we graag energielabelberekeningen volgens BENG, zodat we de energie-efficiëntie van uw project kunnen verbeteren. Bovendien onderzoeken we de mogelijkheden voor energieopslag, waardoor duurzaam opgewekte energie efficiënt kan worden opgeslagen en benut. Uiteraard houden we op alle onderdelen de Erkende maatregelenlijsten energiebesparing (EML) in acht, opdat uw project aan de energiebesparingsplicht voldoet. Naast onze reguliere diensten bieden we ook consultacy aan, waarbij we u kunnen bijstaan met een second opinion of bijvoorbeeld bij een Technical en Vendor Due Diligence.

Met ons advies in de realisatiefase streven we naar het creëren van duurzame projecten die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook bijdragen aan een duurzame en leefbare toekomst voor komende generaties.

Duurzaamheid als fundament

Drietech & Verhoef gaat voor een gebouwde omgeving die zo veel mogelijk in balans is met de natuur. Hierin streven we naar een circulaire economie waarin energie niet langer afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Onze dienstverlening richt zich daarom met name op energievraagstukken. Zo willen we vooruitstrevend zijn in materiaalgebruik en bestaat een belangrijk deel van ons werk in de voorlopige en definitieve ontwerpfasen uit energieberekeningen, waaronder BENG. Verder hebben wij BREEAM-experts in dienst, zodat wij samen met u het gewenste verbruiksniveau bereiken. Bij tal van projecten hebben we deze duurzame aanpak succesvol in de praktijk gebracht , waarbij we hoogwaardig advies en maatwerk leveren. Van conceptontwerp tot oplevering, we zorgen voor een maakbaar ontwerp en houden altijd rekening met de haalbaarheid van oplossingen.

Onze duurzame en circulaire visie vormt ook de basis voor onze eigenzinnige Rotterdamse werkwijze. Samenwerken, groeien en ontwikkelen staan centraal. Wij hechten veel waarde aan een positieve werkrelatie met onze klanten, waarbij we verder kijken dan alleen het voltooien van een project. We willen de mens achter de opdracht leren kennen. Als Rotterdamse ingenieursbureau zijn we pragmatisch, met korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid in elke fase van uw project. Onze concepten en adviezen zijn begrijpelijk, realistisch en op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Op deze manier kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst, zowel in praktische uitvoering als in het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

Consultancy

Wij bieden gespecialiseerde installatietechnische consultancy voor bedrijven, voornamelijk voor de bestaande bouw. Vanaf de vroege ontwerpfase tot en met de uiteindelijke oplevering en nazorg, staan onze deskundige adviseurs onze klanten bij met professioneel advies en begeleiding. Met onze uitgebreide kennis van regelgeving, normen en keurmerken, zoals BREEAM en WELL, garanderen wij dat de projecten voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en milieueisen. Onze consultants blijven voortdurend op de hoogste van de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame innovaties in de installatietechniek. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van de meest actuele en toekomstbestendige oplossingen.

Onze consultancy diensten zijn gebaseerd op open communicatie, transparantie en een sterke samenwerking met onze klanten. Samen bouwen we aan technisch geavanceerde en duurzame projecten die bijdragen aan een betere toekomst voor onze samenleving en milieu.

Informeer naar de mogelijkheden

Er is al zoveel mogelijk. Grote kans dat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren bij uw vraagstuk.

* Invoerveld is verplicht