DRIETECH & VERHOEF –

ONS VERHAAL

Pragmatisch, realistisch & persoonlijk.

Sinds november 2019 zet Drietech & Verhoef Ingenieursbureau B.V., een samensmelting van Drietech Ingenieursburo B.V. (Attila Houthuyse en Frans van Wingerden) en Verhoef Installatie Management B.V. (Leo en Jeroen Verhoef), zich in voor het verbeteren van de gebouwde leefomgeving.

De oprichters deelden een ambitie om installatietechnische vraagstukken in grote en kleine projecten beter begrijpelijk en uitvoerbaar te maken. Daar is de juiste combinatie van kennis, kunde en ervaring voor nodig. Die onderscheidende combinatie van theorie en praktijk is wat de oprichters samenbrachten. Zo ontstond het bedrijf Drietech & Verhoef Ingenieursbureau: een bureau gericht op het geven van betrouwbaar, direct toepasbaar en maakbaar installatieadvies. Met alle kennis van nu, ervaring van vroeger en kunde uit de praktijk.

DRIETECH & VERHOEF –

ONZE MISSIE & VISIE

Wij bevorderen, wij versnellen.

De gebouwde omgeving staat de komende jaren voor een twee grote uitdagingen: de verduurzaming van vastgoed en bijbouwen ter oplossing van het woningtekort. Onze missie is om met ons werk actief bij te dragen aan het bereiken van de Sustainable Development Goals. We streven naar het verduurzamen van de gebouwde omgeving door het verminderen van energieverbruik en het minimaliseren van de impact van onze projecten op de leefomgeving.

Als organisatie streven we ernaar om onze missie te verwezenlijken door middel van adviesdiensten die altijd solide financieel onderbouwd zijn, met betrekking tot investeringen in en de levenscyclus van gebouwen. We verwezenlijken onze missie door te werken met onderstaande twee pijlers. Zo bevorderen wij verduurzaming binnen de vastgoedsector en versnellen we het oplossen van de opgaven waarvoor we staan.

1 – We willen ambassadeurs zijn voor de toepassing van duurzame installaties bij zowel de bouw als de verduurzaming van bestaand vastgoed. We zijn vastberaden om voortdurend in gesprek te gaan over deze onderwerpen, inclusief het klimaatakkoord van Parijs.

2 – We investeren continu in de kennis en vaardigheden van onze adviseurs door middel van theoretische en praktische opleidingen.

 

DRIETECH & VERHOEF –

ONS TEAM

Samen staan we sterk.

Het team van Drietech & Verhoef bestaat uit adviseurs, modelleurs, een office manager en een marketing & communicatie specialist. Daarnaast werken we bij veel projecten met specialisten op het gebied van specifieke disciplines, zoals bouwfysica, geluid en brandveiligheid.

Ieder teamlid heeft zijn eigen competenties, vaardigheden, ervaring en expertise. Dat maakt dat onze toegevoegde waarde van toepassing is in alle fases van het ontwikkel- en bouwproces.
Ons team stelt zich graag aan u voor:

Ayoub Ayadi

Albert de Graça

Attila Houthuyse

Bruno Jongejan

Daphne Ouwehand

Frans van Wingerden

Hester Liem

Irina Khokhlova

Jeroen Verhoef

Leo Verhoef

Luc Orgers

Mark Ooms

Meike Houweling

Kom je bij ons werken?

Drietech & Verhoef groeit! We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

BEKIJK ONZE VACATURES!

Mohamed Azirar

Monique Leer

Paul Heijnen

Ralf Hogerbrug

Richard van Wingerden

Ricky Bhoelai

Roeland van den Berg

Sander Goedhart

Sven de Gruijter

Zhong-da Yin

DRIETECH & VERHOEF –

SAMEN BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Resultaatgerichte samenwerking met grip op het proces.

Advies over de volledige installatietechniek, bij elke fase van uw project. Zo helpen wij u verder.

Advies nodig in de ontwerpfase? Wij denken met u mee.
Ondersteuning nodig bij vergunningsaanvragen? Wij helpen u vooruit.
Begeleiding nodig bij uitvoering van de bouw? Dan steken wij de handen uit de mouwen.

Meewerken aan de verduurzaming van Nederland?

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor duurzaamheid? Wil jij een positieve impact maken op de wereld om ons heen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Kost maar een minuutje!