DRIETECH & VERHOEF –
PRAGMATISCH EN REALISTISCH

Resultaatgerichte samenwerking met grip op het proces.

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau adviseert, ondersteunt en begeleidt u in uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject, met betrekking tot de volledige installatietechniek. Onze strategische en operationele adviseurs ondersteunen u in elke fase van het ontwerpproces van technische installaties en voorzieningen tot en met de realisatie en het beheer & onderhoud ervan.

Korte lijnen, open communicatie, samenwerken en persoonlijke aandacht zijn de bouwstenen waarop onze duurzame lange termijn relaties zijn gebaseerd. Wij gaan daarin bij voorkeur voor een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking, om samen met de ketenpartners de beste investeringen in installaties en de slimste onderhoudsaanpak te realiseren. Dat houdt voor u als opdrachtgevers in, dat er grip is en blijft op het proces, maar ook op de directe én indirecte kosten. Dat leidt steeds tot hoge klanttevredenheid.

We bouwen graag samen aan de toekomst waarin we een duurzaam fundament creëren op onze eigen(wijze) Rotterdamse manier. We werken graag samen en staan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit betekent dat we een prettige werkrelatie belangrijker vinden dan het simpelweg ‘afvinken’ van een project. We kijken graag verder dan dat. Naar de mens achter een opdracht. We delen onze kennis op een begrijpelijke manier. Zodat we samen kunnen bouwen aan de toekomst. Op een duurzame manier, zowel in praktische uitvoering als in het opbouwen van wederzijds vertrouwen.”

Over-ons
DRIETECH & VERHOEF –
ONZE MISSIE & VISIE

Wij bevorderen, wij versnellen.

Onze missie is om actief bij te dragen aan het bereiken van de Sustainable Development Goals door middel van concrete en pragmatische initiatieven. We streven met name naar het verduurzamen van de gebouwde omgeving door het verminderen van energieverbruik en het minimaliseren van de impact van onze projecten op de leefomgeving.

Als organisatie streven we ernaar om onze missie te verwezenlijken door middel van adviesdiensten die altijd solide financieel onderbouwd zijn, met betrekking tot investeringen in en de levenscyclus van gebouwen. We willen ambassadeurs zijn voor de toepassing van duurzame installaties bij zowel de bouw als de verduurzaming van vastgoed. We zijn vastberaden om voortdurend in gesprek te gaan over deze onderwerpen, inclusief het klimaatakkoord van Parijs, en we investeren continu in de kennis en vaardigheden van onze adviseurs door middel van theoretische en praktische opleidingen, met als doel het bevorderen van duurzaamheid in de vastgoedsector en het versnellen van de opgave waarvoor we staan.

DRIETECH & VERHOEF –
ER IS VEEL MEER MOGELIJK

Ons team.

Het team van Drietech & Verhoef bestaat uit adviseurs, modelleurs en een office manager. Daarnaast werken wij op veel projecten met specialisten op het gebied van specifieke disciplines zoals bijvoorbeeld bouwfysica, geluid en brandveiligheid.
Ieder teamlid heeft zijn eigen competenties, vaardigheden, ervaring en expertise. Dat maakt dat onze toegevoegde waarde van toepassing is in alle fases van het bouw- en ontwikkelproces. Zij stellen zich graag aan u voor:

Het team van Drietech & Verhoef bestaat uit adviseurs, modelleurs en een office manager. Daarnaast werken wij op veel projecten met specialisten op het gebied van specifieke disciplines zoals bijvoorbeeld bouwfisica, geluid en brandveiligheid. Ieder teamlid heeft zijn eigen competenties, vaardigheden, ervaring en expertise. Dat maakt dat onze toegevoegde waarde van toepassing is in alle fases van het bouw- en ontwikkelproces.

Ayoub Ayadi

Albert de Graça

Attila Houthuyse

Bruno Jongejan

Daphne Ouwehand

Frans van Wingerden

Hester Liem

Jeroen Verhoef

Leo Verhoef

Luc Orgers

Mark Ooms

Meike Houweling

Mohamed Azirar

Monique Leer

Paul Heijnen

Ralf Hogerbrug

Richard van Wingerden

Ricky Bhoelai

Roeland van den Berg

Sven de Gruijter

Zhong-da Yin

Werken bij Drietech?

Meewerken aan de verduurzaming van Nederland?

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor duurzaamheid? Wil jij een positieve impact maken op de wereld om ons heen? Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Kost maar een minuutje!