Ontwerp

Bij Drietech & Verhoef geloven we sterk in een duurzamere en meer gebalanceerde toekomst, waarin we streven naar een wereld waarin energie niet langer afhankelijk is van fossiele brandstoffen. In lijn met deze visie bieden wij in onze markt diensten aan die bijdragen aan duurzaamheid en het opwekken van hernieuwbare energie.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of transformatie; elk project dat we aannemen doorloopt een aantal stadia. In elk stadium, van Schetsontwerp (SO), Voorlopigontwerp (VO), Definitief ontwerp(DO), Technischontwerp (TO) tot en met het Uitvoeringsontwerp (UO) adviseren, ondersteunen en begeleiden wij u graag, opdat u in uw project de beste en zo duurzaam mogelijke technische installaties krijgt. Ons team van experts uit verschillende installatietechnische disciplines, EP adviseurs en modelleurs staat klaar om met de best mogelijke oplossing voor jouw project te komen.

Meer concreet betekent het, dat wij voor uw project een Programma van Eisen en een installatiematrix kunnen maken. Daarnaast doen we desgewenst onderzoek naar de (on)mogelijkheden van de gewenste installaties, zorgen we voor de engineering en de nutsvoorzieningen. We maken zo u wilt een kostenraming en zorgen voor de aanbesteding. Wij beoordelen uw project op de regelgeving met betrekking tot BENG, en eventueel op BREEAM en WELL. Verduurzaming is een belangrijk aspect van onze dienstverlening, en we kijken naar energieopslag en de Erkende Maatregelenlijsten energiebesparing (EML) om de impact op het milieu te minimaliseren. Als consultants staan wij u graag bij, ook als het gaat om een Technical of Vendor Due Diligence. We zijn trots om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan een wereld die onafhankelijk is van niet-duurzaam opgewekte energie.

Duurzaamheid als fundament

Drietech & Verhoef gaat voor een gebouwde omgeving die zo veel mogelijk in balans is met de natuur. Hierin streven we naar een circulaire economie waarin energie niet langer afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Onze dienstverlening richt zich daarom met name op energievraagstukken. Zo willen we vooruitstrevend zijn in materiaalgebruik en bestaat een belangrijk deel van ons werk in de voorlopige en definitieve ontwerpfasen uit energieberekeningen, waaronder BENG. Verder hebben wij BREEAM-experts in dienst, zodat wij samen met u het gewenste verbruiksniveau bereiken. Bij tal van projecten hebben we deze duurzame aanpak succesvol in de praktijk gebracht , waarbij we hoogwaardig advies en maatwerk leveren. Van conceptontwerp tot oplevering, we zorgen voor een maakbaar ontwerp en houden altijd rekening met de haalbaarheid van oplossingen.

Onze duurzame en circulaire visie vormt ook de basis voor onze eigenzinnige Rotterdamse werkwijze. Samenwerken, groeien en ontwikkelen staan centraal. Wij hechten veel waarde aan een positieve werkrelatie met onze klanten, waarbij we verder kijken dan alleen het voltooien van een project. We willen de mens achter de opdracht leren kennen. Als Rotterdamse ingenieursbureau zijn we pragmatisch, met korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid in elke fase van uw project. Onze concepten en adviezen zijn begrijpelijk, realistisch en op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Op deze manier kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst, zowel in praktische uitvoering als in het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

Consultancy

Wij bieden gespecialiseerde installatietechnische consultancy voor bedrijven, voor bestaande en nieuwbouw. Vanaf de vroege ontwerpfase tot en met de uiteindelijke oplevering en nazorg, staan onze deskundige adviseurs onze klanten bij met professioneel advies en begeleiding. Met onze uitgebreide kennis van regelgeving, normen en keurmerken, zoals BREEAM en WELL, garanderen wij dat de projecten voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en milieueisen. Onze consultants blijven voortdurend op de hoogste van de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame innovaties in de installatietechniek. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van de meest actuele en toekomstbestendige oplossingen.

Onze adviesdiensten zijn gebaseerd op open communicatie, transparantie en een sterke samenwerking met onze klanten. Samen bouwen we aan technisch geavanceerde en duurzame projecten die bijdragen aan een betere toekomst voor onze samenleving en milieu.

DRIETECH & VERHOEF –

SAMEN BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Resultaatgerichte samenwerking met grip op het proces.

Advies over de volledige installatietechniek, bij elke fase van jouw project. Zo helpen we je verder.

Advies nodig in de ontwerpfase? Wij denken met je mee.
Ondersteuning nodig bij vergunningsaanvragen? Wij helpen je vooruit.
Begeleiding nodig bij uitvoering van de bouw? Dan steken wij de handen uit de mouwen.

Informeer naar de mogelijkheden

Er is al zoveel mogelijk. Grote kans dat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren bij uw vraagstuk.

* Invoerveld is verplicht