QUICKSCAN

Commissioning

Bij Drietech & Verhoef geloven we sterk in een duurzamere en meer gebalanceerde toekomst, waarin we streven naar een wereld waarin energie niet langer afhankelijk is van fossiele brandstoffen. In lijn met deze visie bieden wij in onze markt diensten aan die bijdragen aan duurzaamheid en het opwekken van hernieuwbare energie.

We zijn vastbesloten om duurzaamheid te integreren in al onze diensten en dit principe wordt ook toegepast in de laatste fase voor de oplevering van een project, waarbij we zorgen voor een grondige controle van alle installaties voordat deze in gebruik worden genomen. Bij Commissioning kijken we of alle installaties aan de gewenste kwaliteitseisen en functionaliteiten voldoen. Tijdens de ontwerpfase worden er richtlijnen en eisen opgesteld waaraan installaties moeten voldoen. Hierbij baseren we ons meestal op internationale normen, keurmerken en (installatie)richtlijnen die duurzaamheid en energie-efficiëntie bevorderen. Door ons aan deze duurzaamheidsrichtlijnen te houden, zorgen we ervoor dat de installaties niet alleen goed functioneren, maar ook bijdragen aan een duurzaam gebruik van hulpbronnen en energie.

Het uiteindelijke doel van alle controles die voor de commissioning worden uitgevoerd, is het veilig en efficiënt in gebruik nemen van het systeem, met oog voor duurzaamheid en circulariteit. We geloven dat zorgvuldige commissioning en het naleven van duurzaamheidsrichtlijnen essentieel zijn om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door te zorgen voor goed functionerende en duurzame installaties, dragen we bij aan een positieve impact op het milieu en helpen we onze klanten te streven naar een duurzame toekomst. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om een positieve verandering teweeg te brengen voor de komende generaties.

Duurzaamheid als fundament

Drietech & Verhoef gaat voor een gebouwde omgeving die zo veel mogelijk in balans is met de natuur. Hierin streven we naar een circulaire economie waarin energie niet langer afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Onze dienstverlening richt zich daarom met name op energievraagstukken. Zo willen we vooruitstrevend zijn in materiaalgebruik en bestaat een belangrijk deel van ons werk in de voorlopige en definitieve ontwerpfasen uit energieberekeningen, waaronder BENG. Verder hebben wij BREEAM-experts in dienst, zodat wij samen met u het gewenste verbruiksniveau bereiken. Bij tal van projecten hebben we deze duurzame aanpak succesvol in de praktijk gebracht , waarbij we hoogwaardig advies en maatwerk leveren. Van conceptontwerp tot oplevering, we zorgen voor een maakbaar ontwerp en houden altijd rekening met de haalbaarheid van oplossingen.

Onze duurzame en circulaire visie vormt ook de basis voor onze eigenzinnige Rotterdamse werkwijze. Samenwerken, groeien en ontwikkelen staan centraal. Wij hechten veel waarde aan een positieve werkrelatie met onze klanten, waarbij we verder kijken dan alleen het voltooien van een project. We willen de mens achter de opdracht leren kennen. Als Rotterdamse ingenieursbureau zijn we pragmatisch, met korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid in elke fase van uw project. Onze concepten en adviezen zijn begrijpelijk, realistisch en op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Op deze manier kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst, zowel in praktische uitvoering als in het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

Consultancy

Wij bieden gespecialiseerde installatietechnische consultancy voor bedrijven, voornamelijk voor de bestaande bouw. Vanaf de vroege ontwerpfase tot en met de uiteindelijke oplevering en nazorg, staan onze deskundige adviseurs onze klanten bij met professioneel advies en begeleiding. Met onze uitgebreide kennis van regelgeving, normen en keurmerken, zoals BREEAM en WELL, garanderen wij dat de projecten voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en milieueisen. Onze consultants blijven voortdurend op de hoogste van de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame innovaties in de installatietechniek. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van de meest actuele en toekomstbestendige oplossingen.

Onze consultancy diensten zijn gebaseerd op open communicatie, transparantie en een sterke samenwerking met onze klanten. Samen bouwen we aan technisch geavanceerde en duurzame projecten die bijdragen aan een betere toekomst voor onze samenleving en milieu.

Informeer naar de mogelijkheden

Er is al zoveel mogelijk. Grote kans dat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren bij uw vraagstuk.

* Invoerveld is verplicht