Ben jij een echte cijferliefhebber die graag de hele dag bezig is met berekeningen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drietech & Verhoef Ingenieursbureau is namelijk per direct op zoek naar een ervaren Technisch Rekenaar die ons team komt versterken met geweldig rekenwerk! 

Wat ga je doen?

Jij zal de hardcore rekenaar van ons team worden. Tot jouw werkzaamheden behoren het zelfstandig uitvoeren van verschillende soorten berekeningen. Je staat klaar om je collega’s te ondersteunen met de cijfermatige kant van de adviezen die we geven. Denk hierbij aan het maken van transmissieberekeningen, koellastberekeningen, TOB & GTO berekeningen of ventilatieberekeningen.

Als veelzijdige rekenaar werk je samen met je collega’s voor verschillende afdelingen en projecttypen. Want zonder berekeningen zijn we nergens! Je werkt in de basis bij ons op kantoor. We zitten op een goed bereikbare locatie in Rotterdam-Zuid voor zowel OV als per (elektrische!) auto, met een laadpaal voor de deur en pal tegenover voetbalstadion De Kuip.  

Over ons

Drietech & Verhoef is een ingenieursbureau dat zich bezighoudt met installatietechnische consultancy, en is gevestigd tegenover Stadion De Kuip in Rotterdam. We adviseren, ondersteunen en begeleiden bedrijven in hun nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten met betrekking tot de volledige installatietechniek. Ken je bijvoorbeeld het AIR-gebouw aan de Koopgoot? De transformatie van dit oude V&D gebouw is één van de vele projecten waar we aan werken. Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze Over Ons-pagina.

Wie zoeken we?

Heb je nog niet zo veel ervaring in het maken van technische berekeningen? Of juist heel veel? Allebei goed! Van junior tot senior, iedereen is welkom om te solliciteren op deze functie. Zolang je maar van diehard rekenen houdt 😉. Wel is het fijn als je enige kennis hebt over de algemene installatietechniek. Blink je daarnaast uit in het werken in teamverband? Lees dan verder om te weten of jij in aanmerking komt voor deze functie. 

Wat vragen we van je?

Je bent 0,6 tot 1 FTE beschikbaar (24 tot 40 uur per week);

Een relevante afgeronde opleiding of voldoende werkervaring/installatietechnische kennis om te kunnen starten in een technische functie;

Je weet hoe je moet werken met VABI, Uniec en GPRgebouw;

Goede communicatieve vaardigheden;

Je bent graag de hele dag omgeven door cijfers;

Een ondernemende instelling en bent detailgericht;

Gevoel voor en kennis van installatiedisciplines en bouwkunde (een pré);

De wens om iedere dag weer iets nieuws te willen leren. 

Wat heeft Drietech & Verhoef te bieden?

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam;

Gelegenheid om na verloop van tijd deels hybride te werken;

Parttime of fulltime aanstelling met flexibele werkuren;

Toegang tot vakinhoudelijke opleidingen en cursussen;

Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring) met financiële doorgroeimogelijkheden;

26 vakantiedagen bij fulltime aanstelling;

8% vakantiegeld;

Reiskostenvergoeding/mobiliteitsbudget;

Goede pensioenregeling;

Minimaal 4 teamuitjes per jaar en gezellige borrels;

Een fijn team van collega’s om samen te werken aan prachtige projecten!

Soort dienstverband: Parttime of fulltime.

Indicatie vergoeding: € 2.100,00 – € 3.500,00 per maand op basis van ervaring en aanstelling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Toegang tot werkgerelateerde opleidingen.
  • Diverse extra’tjes door het jaar heen.
  • Regelmatig samen lunchen.
  • Ieder kwartaal een bedrijfsuitje!
  • Iedere donderdag en vrijdag borrels zodat ook de parttimers kunnen meeborrelen!
Herken jij je in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk ‘Sollicitatie technisch rekenaar’ in het onderwerp. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan installatietechnische oplossingen voor een duurzame toekomst!

Solliciteer direct