Kom jij bij ons stage lopen?

Volg jij een MBO4 opleiding tot engineer voor installatietechniek? En zoek je een leuke stage? Kom dan bij ons werken! Drietech & Verhoef Ingenieursbureau biedt jou dé kans om jouw kennis e vaardigheden in de praktijk te brengen. 

Wat ga je doen?

Als stagiair in ons team krijg je de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan al het technisch tekenwerk dat we uitvoeren. Je gaat helpen met het ontwerpen en uittekenen van verschillende technische installaties voor woningbouw en utiliteit. Ook zul je ervaren tekenaars in het bedrijf helpen met moduleren en een stukje engineering. Je gaat daarbij werken met verschillende software, zoals AutoCad, StabiCad en Revit. Er zijn drie experts om jou te begeleiden op het gebied van technisch tekenen, waarvan één jouw vaste aanspreekpunt zal zijn.  

Over ons

Drietech & Verhoef is een groeiende onderneming, gevestigd tegenover Stadion De Kuip in Rotterdam. We adviseren, ondersteunen en begeleiden bedrijven in hun nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten met betrekking tot de volledige installatietechniek. Ken je bijvoorbeeld het AIR-gebouw aan de Koopgoot? De transformatie van dit oude V&D gebouw is één van de vele projecten waar we aan werken.  

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student aan de MBO4 studie Technicus Engineering – Werkgebied Installatietechniek. Je bent twee dagen in de week beschikbaar om bij ons op kantoor te komen werken. Je kunt overweg met verschillende tekenprogramma’s. Ook kun je werken met Microsoft Office programma’s zoals Outlook, Word en Excel. Je bent detailgericht en kunt zowel samen als zelfstandig werken.  

Wat vragen we van je?

Je studeert voor Technicus Engineering Installatietechniek. 

Je bent 2 dagen in de week beschikbaar (16 uur per week). 

Zelfstandigheid en een proactieve houding. 

Je kunt werken met AutoCad, StabiCad, Techline en Revit. 

Je kunt werken met MS Outlook, Word en Excel. 

Je bent leergierig en detailgericht.  

Wat heeft Drietech & Verhoef te bieden?

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam en De Kuip. 

Begeleiding door een ervaren professional in een stimulerende werkomgeving. 

Een stagevergoeding overeenkomstig met het huidige minimumjeugdloon. 

Een stageplek voor 1 jaar (startdatum in overleg). 

Soort dienstverband: Tijdelijke stageplek.
Indicatie vergoeding: Wettelijk minimum (jeugd)loon.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Regelmatig samen lunchen.
  • Ieder kwartaal minimaal één bedrijfsuitje!
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 1 augustus 2024 naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk “Stage MBO technisch tekenen” in het onderwerp. In je motivatiebrief leg je uit wat je motivatie en interesse is om bij ons stage te komen lopen. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan technische innovaties voor een duurzame toekomst!  

Solliciteer direct