Kom jij bij ons stage lopen?

Ben jij een gedreven student Office & Management Support en ben je op zoek naar een leerzame stageplek? Drietech & Verhoef Ingenieursbureau biedt een boeiende kans om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen bij een erkend leerwerkbedrijf!

Wat ga je doen?

Als stagiair in ons team krijg je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de administratieve en organisatorische werkzaamheden voor het bureau. Je bent als stagiair de rechterhand van en wordt begeleidt door onze ervaren Office Manager / MT Assistent. Je werkzaamheden spelen zich dus af op organisatieniveau. Je hebt contact met klanten, houdt je bezig met planningen maken en cijfermatig overzicht houden, en verwerkt gegevens. Tijdens je stage leer je overzicht houden over alle office taken en krijg je inzicht in bedrijfsprocessen.

Over ons

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau is een groeiende onderneming, gevestigd tegenover Stadion de Kuip in Rotterdam. Als adviesbureau werken wij samen met partijen actief in de nieuwbouw en bestaande bouw, van schetsontwerp tot en met ingebruikname. Ons team hecht veel belang aan een duurzame werk- en leefomgeving. Daarom proberen wij onze duurzaamheidsambities ons te laten leiden in onze werkhouding, aanpak en adviezen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student aan een MBO4 studie Office & Management Support Specialist. Je kunt marktgericht denken en kunt je proactief en zakelijk opstellen. Verder ben je klantgericht, ben je zorgvuldig in je werk en beschik je over improvisatievermogen om goed in te spelen op mensen en situaties. Bijvoorbeeld bij opdrachten voor verschillende managers, of door goed om te gaan met de druk van naderende deadlines. Je moet daarom goed kunnen plannen en organiseren, bent stressbestendig en flexibel, en kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken.

Wat vragen we van je?

Je bent een enthousiaste student Office & Management Support op MBO4.

Bereidheid om vier dagen per week op ons kantoor in Rotterdam te werken (32 uur).

Zelfstandigheid en proactieve werkhouding.

Wat heeft Drietech & Verhoef te bieden?

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam en De Kuip.

Begeleiding door een ervaren professional in een stimulerende werkomgeving.

Een stagevergoeding van € 400,- per maand.

Een stageplek voor 12 weken, te beginnen in september 2024.

Soort dienstverband: Tijdelijke stageplek.
Indicatie vergoeding: €400,00 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Regelmatig samen lunchen.
  • Ieder kwartaal minimaal één bedrijfsuitje!
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

 

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 1 juli 2024 naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk “Stage MBO Office & Management Support” in het onderwerp. In je motivatiebrief leg je uit wat je motivatie en interesse is voor deze stageplek. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan technische innovaties voor een duurzame toekomst!

Solliciteer direct