DRIETECH & VERHOEF –
PRAGMATISCH EN REALISTISCH

Resultaatgerichte samenwerking met grip op het proces

Ingenieursbureau Drietech & Verhoef adviseert, ondersteunt en begeleidt u in uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject, met betrekking tot de volledige installatietechniek. Onze strategische en operationele adviseurs ondersteunen u in elke fase van het ontwerpproces van technische installaties en voorzieningen tot en met de realisatie en het beheer & onderhoud ervan.

De gebouwde omgeving verduurzamen en de leefwereld verbeteren; er is al zoveel mogelijk. Zowel bij nieuwbouw, verbouw, renovatie als bij bestaande bouw. Daar staan wij voor, daar gaan we voor. Voor onszelf, voor de generaties na ons, voor iedereen. Er gebeurt op dat gebied al heel veel, vele oplossingen zijn voorhanden. Maar wij van Drietech & Verhoef zien elke dag weer dat veel oplossingen nog te weinig worden toegepast. Met de kennis van nu is er al zo veel mogelijk. Het wordt tijd dat deze oplossingen op grotere schaal worden toegepast.

Wij kijken en zoeken altijd pragmatisch en realistisch naar de mogelijkheden. Telkens weer zoeken naar de beste oplossing. Naast elkaar en met elkaar omdat persoonlijke aandacht resulteert in een maakbaar en haalbaar advies. En mocht iets in uw plannen niet kunnen, dan zullen we dat ook vertellen, waar mogelijk met het aanreiken van een alternatief.

Korte lijnen, open communicatie, samenwerken en persoonlijke aandacht zijn de bouwstenen waarop onze duurzame lange termijn relaties zijn gebaseerd. Wij gaan daarin bij voorkeur voor een resultaatgerichte samenwerking (RGS), om samen met de ketenpartners de beste investeringen in installaties en de slimste onderhoudsaanpak te realiseren. Dat houdt voor u als opdrachtgever in, dat er grip is en blijft op het proces, maar ook op de directe én de indirecte kosten. Dat leidt steeds tot hoge klanttevredenheid.

DRIETECH & VERHOEF –
ONZE MISSIE & VISIE

Wij bevorderen, Wij versnellen

Onze missie is om actief bij te dragen aan het bereiken van de Sustainable Development Goals (https://sdgs.un.org/goals) door middel van concrete en pragmatische initiatieven. We streven met name naar het verduurzamen van de gebouwde omgeving door het verminderen van energieverbruik en het minimaliseren van de impact van onze projecten op de leefomgeving.

Als organisatie streven we ernaar om onze missie te verwezenlijken door middel van adviesdiensten die altijd solide financieel onderbouwd zijn, met betrekking tot investeringen in en de levenscyclus van gebouwen. We willen ambassadeurs zijn voor de toepassing van duurzame installaties bij zowel de bouw als de verduurzaming van vastgoed. We zijn vastberaden om voortdurend in gesprek te gaan over deze onderwerpen, inclusief het klimaatakkoord van Parijs, en we investeren continu in de kennis en vaardigheden van onze adviseurs door middel van theoretische en praktische opleidingen, met als doel het bevorderen van duurzaamheid in de vastgoedsector en het versnellen van de opgave waarvoor we staan.

DRIETECH & VERHOEF –
ER IS VEEL MEER MOGELIJK

ONS TEAM

Het team van Drietech & Verhoef bestaat uit adviseurs, modelleurs en een office manager. Daarnaast werken wij op veel projecten met specialisten op het gebied van specifieke disciplines zoals bijvoorbeeld bouwfisica, geluid en brandveiligheid.
Ieder teamlid heeft zijn eigen competenties, vaardigheden, ervaring en expertise. Dat maakt dat onze toegevoegde waarde van toepassing is in alle fases van het bouw- en ontwikkelproces. Zij stellen zich graag aan u voor:

Het team van Drietech & Verhoef bestaat uit adviseurs, modelleurs en een office manager. Daarnaast werken wij op veel projecten met specialisten op het gebied van specifieke disciplines zoals bijvoorbeeld bouwfisica, geluid en brandveiligheid. Ieder teamlid heeft zijn eigen competenties, vaardigheden, ervaring en expertise. Dat maakt dat onze toegevoegde waarde van toepassing is in alle fases van het bouw- en ontwikkelproces.

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

TESTPERSOON

“Hier ruimte voor een fantastische formidabele quote”

Testpersoon, Testbedrijf

Meewerken aan de verduurzaming van Nederland?

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor duurzaamheid? Wil jij een positieve impact maken op de wereld om ons heen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Kost maar een minuutje!