Kom jij bij ons afstuderen?

Ben jij een gedreven technische student op zoek naar een uitdagende afstudeerplek? Drietech & Verhoef Ingenieursbureau biedt een boeiende kans om jouw technische kennis in de praktijk te brengen en een essentiële rol te spelen in innovatieve projecten en advieswerkzaamheden in de installatietechniek.

Als afstudeerstagiair in ons technisch team krijg je de mogelijkheid om een significante bijdrage te leveren aan de impact die we maken als bedrijf op gebied van verduurzaming in de bouw. Je wordt betrokken bij technisch onderzoek, ontwerp- en ingenieursactiviteiten, en krijgt de kans om je te specialiseren op het gebied van duurzame installatietechnieken. Je werkt samen met ervaren professionals en krijgt de ruimte voor eigen initiatief.

De opdracht

Wat ga je precies voor onderzoek doen? We zijn benieuwd naar de overlap tussen de praktijk (Paris Proof/WEii berekeningen) en de theorie (BENG). Hoewel er voor de tweede al veel data bestaat, is data uit de praktijk nog schaars. We zijn daarom op zoek naar iemand die in kaart kan brengen wat de overlap tussen de praktijk en de theorie is, zowel op basis van bestaande bronnen als empirisch onderzoek (enquête). Denk jij dat je bent opgewassen tegen deze uitdaging? Stuur ons dan snel een bericht met je cv en motivatie!

Over ons

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau is een groeiende jonge onderneming, gevestigd tegenover Stadion de Kuip in Rotterdam. Als adviesbureau werken wij samen met partijen actief in de nieuw- en bestaande bouw, van schetsontwerp tot oplevering. Ons team hecht veel belang aan een duurzame werk- en leefomgeving. Lees hier meer over wie we zijn en hoe we werken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde afstudeerder aan een HBO of WO studie in technische richting. Denk bijvoorbeeld aan bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, etc. Je zoekt een uitdagende afstudeerplek waar je alle ruimte krijgt om jouw technische kennis en visie op het vakgebied toe te passen in jouw eigen onderzoek.

Wat vragen we van je?

Je bent een enthousiaste technische afstudeerstudent op HBO/WO-niveau in relevant vakgebied.

Affiniteit met duurzaamheid en installatietechniek.

Bereidheid om minimaal vier dagen per week op ons kantoor in Rotterdam te werken (32 – 40 uur).

Zelfstandigheid en proactieve werkhouding.

De wens om iedere dag iets nieuws te willen leren.

Wat heeft Drietech & Verhoef te bieden?

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Begeleiding door ervaren ingenieurs in een stimulerende werkomgeving.

Een stagevergoeding van € 550,- per maand.

Ontwikkeling van je eigen en nieuwe talenten.

Een stageplek voor 24 weken, te beginnen in februari 2024.

Soort dienstverband: Tijdelijke stageplek.
Indicatie vergoeding: €550,00 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren.
  • Regelmatig samen lunchen.
  • Ieder kwartaal minimaal één bedrijfsuitje!
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 8 januari 2024 naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk “Afstudeerstage Techniek” in het onderwerp. Heb je al een idee over je onderzoeksonderwerp? Vermeld dit dan duidelijk in je motivatiebrief.  We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan technische innovaties voor een duurzame toekomst!

Solliciteer direct