Kom jij bij ons afstuderen?

Ben jij een gedreven technische student op zoek naar een uitdagende afstudeerplek? Drietech & Verhoef Ingenieursbureau biedt een boeiende kans om jouw technische kennis in de praktijk te brengen en een essentiële rol te spelen in de energietransitie! 

Als afstudeerstagiair in ons technisch team krijg je de mogelijkheid om een significante bijdrage te leveren aan de impact die we maken als bedrijf op gebied van verduurzaming in de bouw. Je wordt betrokken bij technisch onderzoek, ontwerp- en ingenieursactiviteiten, en krijgt de kans om je te specialiseren op het gebied van duurzame installatietechnieken. Je werkt samen met ervaren professionals en krijgt de ruimte voor eigen initiatief. 

De opdracht

Wat ga je precies voor onderzoek doen? Onze sector vormt een belangrijke schakel in de energietransitie waar we als maatschappij hard aan werken. Eén van de onderdelen hierin is het energiegebruik op woningniveau. Steeds meer huizen wekken hun eigen stroom op door middel van zonnepanelen. Dit is positief als het gaat om duurzame energieopwekking, maar het maar het draagt in negatieve zin bij aan het netcongestieprobleem. Om dit te tackelen, zijn we benieuwd naar de toepassing van het concept ‘energie onder eigen dak’. Jij gaat onderzoeken hoe installaties en verbruikspatronen zo goed mogelijk kunnen worden ingericht, zodat de energie die opgewekt wordt door zonnepanelen op woningen zo veel mogelijk verbruikt wordt door die woningen zelf. Verdere invulling van de stageopdracht bespreek je na toewijzing met je begeleider. De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt in onze toekomstige projecten.  

Over ons

Drietech & Verhoef is een groeiende onderneming, gevestigd tegenover Stadion De Kuip in Rotterdam. We adviseren, ondersteunen en begeleiden bedrijven in hun nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten met betrekking tot de volledige installatietechniek. Ken je bijvoorbeeld het AIR-gebouw aan de Koopgoot? De transformatie van dit oude V&D gebouw is één van de vele projecten waar we aan werken.

Ons team hecht veel belang aan een duurzame werk- en leefomgeving. We zetten ons daarom actief in voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Lees hier meer over wie we zijn en hoe we werken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student die een afstudeeronderzoek moet doen voor een relevante HBO-studie. Je bent vier dagen in de week beschikbaar om bij ons op kantoor te komen werken. Je kunt overweg met Microsoft Office programma’s zoals Outlook, Word en Excel. Je bent detailgericht en kunt zowel samen als zelfstandig werken. Je hebt interesse in duurzaamheid en wil ons graag helpen de wereld een beetje beter te maken!

Wat vragen we van je?

Je bent een enthousiaste technische afstudeerstudent op HBO/WO-niveau in relevant vakgebied.

Affiniteit met duurzaamheid en installatietechniek.

Je hebt de ambitie om iets positiefs bij te dragen aan de energietransitie.

Je hebt een kritische blik, kunt zelfstandig en proactief werken, en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Je bent leergierig en detailgericht.

Je bent gemotiveerd om een mooi afstudeerproject neer te zetten.

Bereidheid om minimaal vier dagen per week op ons kantoor in Rotterdam te werken (32 – 40 uur).

Je kunt werken met MS Outlook, Word en Excel.

Wat heeft Drietech & Verhoef te bieden?

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Begeleiding door ervaren ingenieurs in een stimulerende werkomgeving.

Een stagevergoeding van € 550,- per maand.

Ontwikkeling van je eigen en nieuwe talenten.

Een stageplek voor 20-24 weken, te beginnen in februari 2025.

Soort dienstverband: Tijdelijke stageplek.
Indicatie vergoeding: €550,00 per maand
Startdatum: 3 februari 2025

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren.
  • Regelmatig samen lunchen.
  • Ieder kwartaal minimaal één bedrijfsuitje!
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 31 oktober 2024 naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk “Afstudeerstage Energie onder eigen dak” in het onderwerp. In je motivatiebrief leg je uit wat je motivatie en interesse is om bij ons stage te komen lopen. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan technische innovaties voor een duurzame toekomst! 

Solliciteer direct