Ben jij de ervaren Adviseur Elektrotechniek die ons team en de projecten naar een hoger niveau gaat brengen? Als Adviseur E-installaties kom je terecht in een hecht team waar de focus ligt op kwaliteit en ontwikkeling van talent! Samen met je directe collega’s zul je betrokken raken bij nieuwbouw ontwikkelingen en bestaande bouw, regelmatig contact hebben met externe partijen en gezamenlijk ontwerpen maken voor gebouwen! Een superuitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Tot jouw werkzaamheden behoren natuurlijk het zelf begeleiden van projecten op het gebied van elektrotechnisch advies, het maken van elektrotechnische ontwerpen in de projecten, maar daarnaast afstemming met je directe collega’s en overleggen met externe bedrijven zoals de nutsbedrijven. Je werkt grotendeels op kantoor, maar je zult ook meegenomen worden in werkzaamheden die buiten plaatsvinden. Een gevoel voor kosten en maakbaarheid is noodzakelijk!

Wie zoeken we?

Wij vinden het belangrijk dat je wat jaren ervaring hebt in het ontwerpen van een elektrotechnische installatie. Daarnaast is het fijn als je weet hoe een installatie gemaakt wordt en daarover advies kunt geven. Je werkt bijvoorbeeld bij een installateur en bent toe aan een volgende stap in je ontwikkeling. Óf je wilt graag werken aan integrale ontwerpen voor e-installaties. Blink je daarnaast uit in het werken in teamverband? Lees dan verder om te weten of jij in aanmerking komt voor deze functie.

Wat we vragen:

WO/HBO denkvermogen (met een relevante afgeronde opleiding);

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

Ambitie om je door te ontwikkelen binnen je vakgebied;

Je wordt nooit moe van elektrotechniek;

Goede communicatieve vaardigheden;

Een ondernemende instelling;

Gevoel voor en kennis van installatiedisciplines en bouwkunde (een pré);

De wens om iedere dag weer iets nieuws te willen leren;

Minimaal rijbewijs B.

Wat we bieden:

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam;

Gelegenheid om na verloop van tijd deels thuis te werken (hybride);

Voltijd aanstelling (36 – 40 uur per week);

Toegang tot vakinhoudelijke opleidingen en cursussen;

Marktconform salaris (€ 3.500,00 – € 6.000,00 afhankelijk van ervaring) met financiële doorgroeimogelijkheden;

26 vakantiedagen;

8% vakantiegeld;

Reiskostenvergoeding/mobiliteitsbudget of een auto van de zaak (elektrisch!);

Goede pensioenregeling;

Minimaal 4 teamuitjes per jaar en gezellige borrels;

Een fijn team van collega’s om samen te werken aan prachtige projecten!

Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan
Indicatie salaris: €3.500,00 – €6.000,00 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen;
  • Diverse extra’tjes door het jaar heen;
  • Flexibele werktijden;
  • Regelmatig samen lunchen;
  • Ieder kwartaal een bedrijfsuitje;
  • Iedere donderdag en vrijdag borrels!

Herken jij je in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk ‘Sollicitatie adviseur e-installaties’ in het onderwerp. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan installatietechnische oplossingen voor een duurzame toekomst!

Over Drietech & Verhoef Ingenieursbureau

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau adviseert, ondersteunt en begeleidt nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten, met betrekking tot de volledige installatietechniek. Onze strategische en operationele adviseurs ondersteunen opdrachtgevers in elke fase van het ontwerpproces, van technische installaties en voorzieningen tot en met de realisatie en het beheer en onderhoud ervan. Ook voor advies over energieprestaties en milieubesparende oplossingen kunnen opdrachtgevers bij ons terecht. Ken je bijvoorbeeld het AIR-gebouw aan de Koopgoot? De transformatie van dit oude V&D gebouw is één van de vele projecten waar we aan werken. We zijn een groeiende jonge onderneming, gevestigd tegenover Stadion de Kuip in Rotterdam, met een team van 21 enthousiaste collega’s.  Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze Over Ons-pagina.

Solliciteer direct