Ons ingenieursbureau is per direct op zoek naar een (junior/medior) Marketing & Communicatie Medewerker die ons team wil komen versterken! Een superuitdagende en afwisselende functie waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Lees snel verder om te weten of jij in aanmerking komt voor deze functie.

Wat ga je doen?

Ieder jaar worden we als adviesbureau betrokken bij meer dan 300 projecten, van klein tot groot en met duurzame  installatietechniek als rode draad. De projecteren omvatten zowel woning- als utiliteitsbouw en variëren van nieuwbouw tot renovatie/transformatie. De marketingafdeling neemt de taak op zich om het bureau naar buiten toe te presenteren en te positioneren. Daarnaast beheert het de manieren waarop we als organisatie communiceren, de informatie en kennis die we delen, denkt het mee met de marktstrategie en nog veel meer. En dat is waar jij bij gaat ondersteunen!

In deze rol werk je nauw samen met de Marketing Communicatie Specialist. Je ondersteunt de specialist in alle marketing-, sales en communicatie gerelateerde activiteiten. Daarnaast werk je als marketing & communicatie medewerker ook zelfstandig aan je eigen projecten. Denk hierbij aan het doen van marktonderzoek, het ontwikkelen van campagnes, het beheren van de sociale media kanalen en contentcreatie. Je hebt een afwisselend takenpakket, waarbij sommige projecten doorlopend zijn en uitgespreid worden over een langere periode, en andere, kleinere taken die van meer ondersteunende aard zijn. Hierbij werk je samen met jouw collega’s op de marketingafdeling.

Wie zoeken we?

Een ambitieuze collega met een enthousiaste en leergierige instelling, die toe is aan een volgende stap in haar/zijn carrière. Ervaring in een vorige functie binnen de marketing en communicatie is natuurlijk een pré, maar geen harde vereiste. We zijn op zoek naar iemand met een klantgerichte instelling, een creatieve blik en een can-do werkhouding. Wel is het een vereiste voor deze functie dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal, zowel op taalkundig als schrijfvaardig gebied.

Wat we vragen:

MBO of HBO denkvermogen (bij voorkeur met een relevante afgeronde opleiding);

Ervaring met contentcreatie (schrijven en beeldbewerking);

Sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Een ondernemende en klantgerichte instelling;

Je hebt ten minste een basiskennis van WordPress en Google Analytics;

Je kunt werken met programma’s zoals Figma, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom en Premiere Pro (een pré);

Je kunt goed werken met Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel);

Je blinkt uit in teamverband;

De wens om iedere dag weer iets nieuws te willen leren;

Een passie voor duurzaamheid.

Wat we bieden:

Een mooie werkplek op de 8ste verdieping met uitzicht op de skyline van Rotterdam;

Parttime aanstelling (24 uur per week);

Toegang tot vakinhoudelijke opleidingen en cursussen;

Marktconform salaris (€ 1.400,00 – € 2.300,00 afhankelijk van ervaring);

26 vakantiedagen op basis van voltijd aanstelling;

8% vakantiegeld;

Reiskostenvergoeding/mobiliteitsbudget;

Een goede pensioenregeling;

Minimaal 4 teamuitjes per jaar en gezellige borrels;

Een fijn team van collega’s om samen te werken aan prachtige projecten!

Soort dienstverband: Parttime
Indicatie salaris: € 1.400,00 – € 2.300,00 per maand, afhankelijk van ervaring
Startdatum: In overleg

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Alle ruimte om je eigen en nieuwe talenten verder te ontwikkelen;
  • Flexibele werktijden;
  • Diverse extra’tjes door het jaar heen;
  • Regelmatig samen lunchen;
  • Ieder kwartaal een bedrijfsuitje;
  • Iedere donderdag en vrijdag borrels!

Herken jij je in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of door je CV, motivatiebrief en eventueel een portfolio te sturen naar info@drietech-verhoef.nl. Vermeld duidelijk ‘Sollicitatie marketing & communicatie medewerker’ in het onderwerp. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan installatietechnische oplossingen voor een duurzame toekomst!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Drietech & Verhoef Ingenieursbureau

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau adviseert, ondersteunt en begeleidt nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten, met betrekking tot de volledige installatietechniek. Onze strategische en operationele adviseurs ondersteunen opdrachtgevers in elke fase van het ontwerpproces, van technische installaties en voorzieningen tot en met de realisatie en het beheer en onderhoud ervan. Ook voor advies over energieprestaties en milieubesparende oplossingen kunnen opdrachtgevers bij ons terecht. Ken je bijvoorbeeld het AIR-gebouw aan de Koopgoot? De transformatie van dit oude V&D gebouw is één van de vele projecten waar we aan werken. We zijn een groeiende jonge onderneming, gevestigd tegenover Stadion de Kuip in Rotterdam, met een team van 21 enthousiaste collega’s.  Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze Over Ons-pagina.

Solliciteer direct