VISIE EN MISSIE

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de grootste opgave van onze tijd: het behalen van Sustainable Development Goals. We dragen bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving door bijvoorbeeld energieverbruik te beperken. Wij onderzoeken ook mogelijkheden om in al onze projecten de impact op de leefomgeving te beperken. Al onze keuzes zijn financieel goed onderbouwd, zowel de investering als de totale levenscyclus van een gebouw.

Met onze kennis en kunde zijn wij ambassadeur voor de toepassing van duurzame installaties bij het bouwen en verduurzamen van vastgoed. Daarnaast gaan wij in gesprek met ons netwerk (zowel zakelijk, als privé) over verduurzaming van gebouwen en over de manieren waarop we de klimaatdoelstellingen van Parijs kunnen behalen.

Om kennis te hebben over de nieuwste manieren van verduurzamen, investeren we veel in de opleiding van al onze mensen. Zowel theorie- als praktijkgericht. Opleidingen, cursussen en bezoeken aan onze projecten zijn een vast onderdeel van ons dagelijkse werk. Hiermee groeit niet alleen ons bedrijf, maar worden ook onze mensen steeds betere ambassadeurs voor de verduurzaming van vastgoed.