HET TEAM

Het Drietech & Verhoef-team bestaat uit adviseurs, modelleurs en een office manager. Daarnaast werken wij op veel projecten samen met specialisten op het gebied van andere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan experts in bouwfysica, geluid en brandveiligheid. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise.
We stellen ze graag aan u voor.

Albert da Graça

Sr. Engineer | Tekenaar BIM | Revit modelleur S- en W-installaties
“Ik krijg energie van het (mogen) overbrengen van ervaring op gebied van 3D-modellering naar mijn collega’s.”

 

 

Attila Houthuyse

Sr. Adviseur Installatietechniek l Breeam Expert Renovatie/Nieuwbouw/IN-USE
“Samen verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame samenleving en daarin niet alleen kijken naar de beperkingen, maar naar mogelijkheden. Samen durven doen en resultaatgericht invulling geven aan de doelen die wij voor ogen hebben”

 

Ayoub Ayadi

Jr. Adviseur
“Een aandeel hebben in de duurzaamheidsontwikkeling, dat geeft mij energie (en de leuke teamuitjes).”Bruno Jongejan

Jr. Adviseur Installatietechniek l BENG specialist
“Bij Drietech & Verhoef zijn de werkzaamheden wisselend en de mogelijkheden eindeloos. Je kan jezelf blijven ontwikkelen, zowel binnen het bedrijf als persoonlijk. Ik krijg energie van projecten waar zowel ik als de klant trots op kunnen zijn; projecten waarbij wij duurzaamheid voorop zetten en samenwerken om het beste resultaat voor de klant te realiseren.”

Daphne Ouwehand

Jr. Adviseuse Duurzaamheid l BENG specialiste
“Werken bij Drietech & Verhoef is voor mij een combinatie van de techniek, bouwkunde en gezelligheid. Door de variërende wensen van onze opdrachtgevers is het werk uitdagend en word je eigen kennis geoptimaliseerd met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame toekomst.”

 

Frans van Wingerden

Sr. Adviseur Installatietechniek
“Ik kan enorm genieten van het oplossen van installatie gerelateerde vraagstukken in de breedste zin van het woord en ik krijg energie van een tevreden klant. Ik draag oplossingen aan en stel tijdig vragen die van belang zijn in de voortgang van een installatie- en/of bouwproces. Tevens kijk ik rapportages en budgetteringen aan waaruit organisaties duurzame besluiten kunnen nemen.”

 

Jeroen Verhoef

Sr. Adviseur Installatietechniek l Duurzaamheidsspecialist
“Ik vind het mooi om te werken aan oplossingen die positieve invloed zullen hebben op vele mensen in de nabije en verre toekomst. Bijvoorbeeld door het vaststellen van energieconcepten voor nieuwbouwwoningen, maar ook door het meedenken en praten over het verduurzamen van de bestaande bouw. ”

Leo Verhoef

Sr. Adviseur Installatietechniek
“Het combineren van de opgedane pragmatische ervaringen met de hedendaagse nieuwe standaarden voor de toe te passen techniek geeft weer nieuwe energie. Het bewijst des te meer dat werken in de techniek zeer dynamisch is en nooit zal vervelen.”

 

Mark Ooms

Jr. Energieprestatie Adviseur
“Duurzaamheid speelt in mijn leven een belangrijke rol. Hier dagelijks een bijdrage aan leveren geeft mij veel energie. Met veel plezier en energie bereken ik de energieprestatie en adviseer ik hoe we deze kunnen verbeteren.”

 

Monique Leer

Officemanager
“…”

Ralf Hogerbrug

Adviseur | Projectmanager
“Het deel uitmaken van een divers, enthousiast team geeft mij de mogelijkheid me verder te ontwikkelen en een positief effect te hebben op de ontwikkeling van mijn collega’s.

Daarbij werkend aan de technische uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt met duurzaamheid als hoofdingrediënt.”

Richard van Wingerden

Jr. Adviseur

“…”

Ricky Bhoelai

Sr. Engineer | Tekenaar BIM | Revit modelleur S- en W-installaties
“Het werken aan diverse (complexe/duurzame) installaties geeft mij energie. Ik vind het samenwerken met mijn collega’s erg fijn en wij leren veel van elkaar. Zo heb ik altijd de mogelijkheid om mijn kennis te vergroten.”

 

Roeland van den Berg

Sr. Adviseur Installatietechniek l BREEAM Expert Renovatie/Nieuwbouw
“Ik vind het mooi om samen te werken aan duurzame oplossingen, van elkaar als collega’s te leren en dat weer bij te laten dragen aan het ontzorgen van de klant en het ontwerpen van duurzame en pragmatische gebouwen.”
 

Stephanie Kempenaar

Officemanager | Marketing- & communicatiemedewerkster
“Naast het administratief en projectmatig ondersteunen van mijn collega’s, geeft het mij ontzettend veel energie als ik na het visualiseren van een idee het eindresultaat in mijn handen heb en dit positief wordt ontvangen bij collega’s en klanten. Niets is onmogelijk en dat maakt het elke dag weer een uitdaging!”

 

Sven de Gruijter

Jr. Adviseur l BENG specialist
“Binnen Drietech & Verhoef krijg ik energie van de variatie in projecten. Hierdoor is geen week hetzelfde. Ik houd mij voornamelijk bezig met de energieprestatie berekeningen van woningen en woongebouwen. Afgelopen tijd is de bepalingsmethodiek veranderd wat resulteerde in veel uitzoekwerk. De nieuwe regels zoek ik met plezier tot in detail uit”.