DRIETECH & VERHOEF

Begin 2020 zijn de bedrijven Drietech Ingenieursburo en Verhoef Installatie Management een samenwerking aangegaan en omgedoopt tot Drietech en Verhoef. Door deze samenwerking tellen we inmiddels 14 medewerkers. Onze focus ligt, net als voor de samenwerking, op installatietechnische adviezen (werktuigbouwkundig, sanitair, elektrotechnisch en duurzaamheid) voor bestaande bouw en nieuwbouw. Dit doen wij met ons team van strategische en operationele adviseurs.

Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak en korte communicatielijnen. We geven niet alleen een antwoord op uw vraag, maar denken ook na over het waarom van uw vraag. Hierdoor mag u in onze dienstverlening directheid en een hoge betrokkenheid verwachten. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kennis van onze installatietechnische adviseurs. Zij blijven zich, net als de technische installaties, continu ontwikkelen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat wij dagelijks opdrachten uitvoeren voor onder meer beleggers, ontwikkelaars, aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, VVE’s, ziekenhuizen en zorginstellingen. Drietech & Verhoef Ingenieursbureau ondersteunt in iedere fase van uw project.

Previous
Next

MISSIE & VISIE

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de grootste opgave van onze tijd: het behalen van Sustainable Development Goals. We dragen bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving door bijvoorbeeld energieverbruik te beperken. Wij onderzoeken ook mogelijkheden om in al onze projecten de impact op de leefomgeving te beperken. Al onze keuzes zijn financieel goed onderbouwd, zowel de investering als de totale levenscyclus van een gebouw.

Met onze kennis en kunde zijn wij ambassadeur voor de toepassing van duurzame installaties bij het bouwen en verduurzamen van vastgoed. Daarnaast gaan wij in gesprek met ons netwerk (zowel zakelijk, als privé) over verduurzaming van gebouwen en over de manieren waarop we de klimaatdoelstellingen van Parijs kunnen behalen.

Om kennis te hebben over de nieuwste manieren van verduurzamen, investeren we veel in de opleiding van al onze mensen. Zowel theorie- als praktijkgericht. Opleidingen, cursussen en bezoeken aan onze projecten zijn een vast onderdeel van ons dagelijkse werk. Hiermee groeit niet alleen ons bedrijf, maar worden ook onze mensen steeds betere ambassadeurs voor de verduurzaming van vastgoed. 

TEAM

Het Drietech & Verhoef-team bestaat uit adviseurs, modelleurs en een office manager. Daarnaast werken wij op veel projecten samen met specialisten op het gebied van andere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan experts in bouwfysica, geluid en brandveiligheid. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise.
We stellen ze graag aan u voor.

Albert da Graça

Sr. Engineer | Tekenaar BIM | Revit modelleur S- en W-installaties
“Ik krijg energie van het (mogen) overbrengen van ervaring op gebied van 3D-modellering naar mijn collega’s.”

 

 

Daphne Ouwehand

Jr. Adviseuse Duurzaamheid l BENG specialiste
“Werken bij Drietech & Verhoef is voor mij een combinatie van de techniek, bouwkunde en gezelligheid. Door de variërende wensen van onze opdrachtgevers is het werk uitdagend en word je eigen kennis geoptimaliseerd met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame toekomst.”

 

Louise Boot

Afstudeerder Communicatie

Ralf Hogerbrug

Adviseur | Projectmanager
“Het deel uitmaken van een divers, enthousiast team geeft mij de mogelijkheid me verder te ontwikkelen en een positief effect te hebben op de ontwikkeling van mijn collega’s.

Daarbij werkend aan de technische uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt met duurzaamheid als hoofdingrediënt.”

Attila Houthuyse

Sr. Adviseur Installatietechniek l Breeam Expert Renovatie/Nieuwbouw/IN-USE
“Samen verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame samenleving en daarin niet alleen kijken naar de beperkingen, maar naar mogelijkheden. Samen durven doen en resultaatgericht invulling geven aan de doelen die wij voor ogen hebben”

 

Frans van Wingerden

Sr. Adviseur Installatietechniek
“Ik kan enorm genieten van het oplossen van installatie gerelateerde vraagstukken in de breedste zin van het woord en ik krijg energie van een tevreden klant. Ik draag oplossingen aan en stel tijdig vragen die van belang zijn in de voortgang van een installatie- en/of bouwproces. Tevens kijk ik rapportages en budgetteringen aan waaruit organisaties duurzame besluiten kunnen nemen.”

 

Leo Verhoef

Sr. Adviseur Installatietechniek
“Het combineren van de opgedane pragmatische ervaringen met de hedendaagse nieuwe standaarden voor de toe te passen techniek geeft weer nieuwe energie. Het bewijst des te meer dat werken in de techniek zeer dynamisch is en nooit zal vervelen.”

 

Richard van Wingerden

Jr. Adviseur

“…”

Ayoub Ayadi

Jr. Adviseur
“Een aandeel hebben in de duurzaamheidsontwikkeling, dat geeft mij energie (en de leuke teamuitjes).”Ibrahim Belkadi

Afstudeerder Werktuigbouwkunde

Mark Ooms

Jr. Energieprestatie Adviseur
“Duurzaamheid speelt in mijn leven een belangrijke rol. Hier dagelijks een bijdrage aan leveren geeft mij veel energie. Met veel plezier en energie bereken ik de energieprestatie en adviseer ik hoe we deze kunnen verbeteren.”

 

Ricky Bhoelai

Sr. Engineer | Tekenaar BIM | Revit modelleur S- en W-installaties
“Het werken aan diverse (complexe/duurzame) installaties geeft mij energie. Ik vind het samenwerken met mijn collega’s erg fijn en wij leren veel van elkaar. Zo heb ik altijd de mogelijkheid om mijn kennis te vergroten.”

 

Sven de Gruijter

Jr. Adviseur l BENG specialist
“Binnen Drietech & Verhoef krijg ik energie van de variatie in projecten. Hierdoor is geen week hetzelfde. Ik houd mij voornamelijk bezig met de energieprestatie berekeningen van woningen en woongebouwen. Afgelopen tijd is de bepalingsmethodiek veranderd wat resulteerde in veel uitzoekwerk. De nieuwe regels zoek ik met plezier tot in detail uit”.

Bruno Jongejan

Jr. Adviseur Installatietechniek l BENG specialist
“Bij Drietech & Verhoef zijn de werkzaamheden wisselend en de mogelijkheden eindeloos. Je kan jezelf blijven ontwikkelen, zowel binnen het bedrijf als persoonlijk. Ik krijg energie van projecten waar zowel ik als de klant trots op kunnen zijn; projecten waarbij wij duurzaamheid voorop zetten en samenwerken om het beste resultaat voor de klant te realiseren.”

Jeroen Verhoef

Sr. Adviseur Installatietechniek l Duurzaamheidsspecialist
“Ik vind het mooi om te werken aan oplossingen die positieve invloed zullen hebben op vele mensen in de nabije en verre toekomst. Bijvoorbeeld door het vaststellen van energieconcepten voor nieuwbouwwoningen, maar ook door het meedenken en praten over het verduurzamen van de bestaande bouw. ”

Monique Leer

Officemanager
“…”

Roeland van den Berg

Sr. Adviseur Installatietechniek l BREEAM Expert Renovatie/Nieuwbouw
“Ik vind het mooi om samen te werken aan duurzame oplossingen, van elkaar als collega’s te leren en dat weer bij te laten dragen aan het ontzorgen van de klant en het ontwerpen van duurzame en pragmatische gebouwen.”
 

Deze mensen hebben bij ons gewerkt:

  • Yunus
  • Timothy den Heijer
  • Stephanie Kempenaar

CERTIFICERINGEN

Certificering: KIWA BRL 9500 W
De BRL 9500 Woningbouw certificatie van Kiwa is verplicht wanneer wij energie- energieprestatierapporten opstellen én registreren bij RVO. Deze regeling voor energieprestatieadvisering is een kwaliteitsborging voor werkzaamheden. Dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor u als klant. (Bron: Kiwa)

Certificering: KIWA BRL 9500 U 
De BRL 9500 Utiliteit certificatie van Kiwa is verplicht wanneer wij energie- energieprestatie-rapporten opstellen én registreren bij RVO. Deze regeling voor energieprestatieadvisering is een kwaliteitsborging voor de te leveren werkzaamheden. Dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor u als klant. (Bron: Kiwa)

BREEAM NIEUWBOUW EN RENOVATIE 
BREEAM-NL Nieuwbouw is de certificeringsmethode voor nieuwbouwprojecten. Of het nu om kantoren, winkels, scholen, woningen, datacenters, hotels, vergaderlocaties of industriële gebouwen gaat, met BREEAM-NL worden de duurzaamheidsprestaties van je project meetbaar en inzichtelijk.

BREEAM-NL beoordeelt je project op negen verschillende duurzaamheidscategorieën: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. Iedere categorie draagt voor een gedeelte bij aan de totaalscore. Die score wordt uitgedrukt in maximaal vijf sterren. (Bron: BREEAM-NL)

BREEAM IN-USE 
BREEAM-NL In-Use is de integrale certificeringsmethode voor het verduurzamen van bestaande utiliteitsgebouwen en woningen. BREEAM-NL In-Use geeft inzicht in de actuele duurzame staat van een object en het verbeterpotentieel. Hiermee is BREEAM-NL In-Use een ideaal managementinstrument. (Bron: BREEAM-NL)