Over

Een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving met als doel om een leefbare planeet te behouden al dan niet te verbeteren voor mens en dier.

Met onze kennis en kunde zijn wij ambassadeur in ons netwerk voor de toepassing van duurzame installaties bij het verduurzamen van het vastgoed. Daarnaast gaan wij in gesprek met ons netwerk (zowel zakelijk als privé) hoe het verduurzamen van de gebouwde omgeving mogelijk is door het denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.

Bij Drietech & Verhoef werken strategische/ tactische adviseurs en operationeel/ uitvoerende adviseurs, dit is mogelijk door de verschillende achtergronden van het Team. Zo hebben wij bij zowel installateurs als adviseurs ons kennis op mogen doen.

Binnen Drietech & Verhoef groeien wij als team en als individu. Leren van elkaar en jezelf ontwikkelen om uniek te zijn binnen de organisatie, dat is waar wij voor staan.

Wij merken nog steeds dat keuzes altijd financieel gedreven zijn, dat is ook iets wat in de basis logisch is. Maar een slechte leefomgeving kun je “in the end” niet afkopen met financiële middelen. Wij vinden dat iedereen bewuster om moet gaan met de leefomgeving, dit is een breed begrip. Onze focus ligt op het reduceren van energieverbruik en uitstoot van schadelijke stoffen waaronder CO2, met als doel om zowel in als buiten het gebouw een betere leefomgeving te creëren.

Door onze passie in techniek te combineren in het geloven en uitdragen van een duurzamere leefomgeving zijn wij ervan overtuigd dat wij ons netwerk hierin kunnen stimuleren. Energieverbruik reduceren en er zelf energie van krijgen, dat is toch het mooiste wat er is.

About us

“Contribute to making a more sustainable enviroment with the goal of maintaining, whether or not improving, a livable planet for

Mission & Vision

Our mission is to think in terms of possibilities; we have the freedom to apply knowledge in an innovative way.

Vacancies

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau is always open for a conversation with someone with a passion for sustainability and/or installation technology.

Contact

Both mail and visits are welcome at the address below. Drietech & Verhoef Ingenieursbureau BV Stadionweg 43B 3077 AS Rotterdam


Het Team

Ons team bestaat uit adviseurs, modelleurs, rekenaars en ondersteuning. Daarnaast werken we op veel projecten samen met specialisten op het gebied van andere disciplines (z.a. bouwfysica, geluid en brandveiligheid). Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise. Bundeling van die krachten levert onze opdrachtgever een breed scala aan uitstekende dienstverlening. Ons team bestaat uit:

Diensten

Hieronder ziet u een selectie van enkele projecten die wij succesvol afgerond hebben.

Design

The design process starts at the structural studies all the way to the technical design phase. We can support you

Implementation

As a client you will certainly have to deal with difficult issues concerning technical installations. We can be your right-hand

Management

When a building has been completed or has been in operation for a long time, other issues arise. We are

Engineering

We are proud that we can offer an integral package of consultancy work, of course this includes drawing work (2D,

Second Opinion

More information will follow soon..


Portfolio

Hieronder ziet u een selectie van enkele projecten die wij succesvol afgerond hebben.

20
Jaar werkervaring
32
Klanten oplossingen
geboden
46
Projecten uitgevoerd

Berichten