2D/3D ENGINEERING

Bij Drietech & Verhoef werken we met vakkundige engineers en CAD-/BIM-modelleurs die al jarenlang met elektrotechnische- en werkbouwkundige installaties werken. Hierdoor zijn wij in staat om u in iedere projectfase goed te ondersteunen. Denk aan het schetsontwerp, het voorlopig ontwerp, het definitief ontwerp, de uitvoering en de revisiefases. 

Onze medewerkers zijn klantgericht en spelen in op uw wensen. Wij hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om in diverse tekenpakketten te werken. Hierdoor is het mogelijk dat wij onderscheid in allerlei LOD-niveaus (levels of detail) maken.

Onze basis BIM-werkzaamheden verrichten wij volgens de ILS-methode (informatieleverings-specificatie), dit is standaard in de branche. Indien er aanvullende en/of specifieke wensen/eisen zijn, proberen wij hier altijd aan te voldoen. Wij willen zoveel mogelijk eenheid creëren en de samenwerking/communicatie met andere bouwpartners vergroten. Onze BIM-modelleurs zijn ook inzetbaar voor BIM/Clash-bijeenkomsten. 

Wat is BIM? 
BIM staat voor Building Information Modellering. De gedachte achter deze methode is zoveel mogelijk informatie (tekeningen, begrotingen, rapportages, berekeningen, etc.) verwerken in één model. Het doel hiervan is om de informatie uit dit model weer te gebruiken om het project te ontwerpen en de uitvoering voor te kunnen bereiden.

Vanuit Drietech & Verhoef leveren wij diensten met verschillende specialismen. Staat hier net niet tussen wat u zoekt?
Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn!